Foto: NRK
Fredag 9. februar returnerer Trond-Viggo Torgersen til Tromsø med showet Hvorfor Det?. Denne gangen har han med seg en ny gjest, men ikke nyere enn at han deler etternavn med den forrige gjesten.

Bytter ut bror med bror før Tromsø-show

Fredag 9. februar returnerer Trond-Viggo Torgersen til Tromsø med suksesshowet "Hvorfor Det?". Forrige gang han var i Tromsø med dette showet hadde han med seg radioresepsjonist og skuespiller Steinar Sagen. Det kan være Torgersen syntes det gjorde seg såpass med en Sagen på scenen at han ønsket å gjenta suksessen, for Trond-Viggo Torgersen har denne gangen med seg Tore Sagen, og du kan se dem på Driv 9. februar.

Tore Sagen er Steinar Sagens lillebror og de to har hatt relativt synkrone karriereveier helt siden Radioresepsjonen startet i 2009. Tore er også kjent fra humorserien Side om Side på NRK, og er sist sett på film med en statistrolle i filmen Mer eller mindre mann. Tore Sagen er nok allikevel mest kjent fra Radioresepsjonen både på radio og TV. Sammen med Sagensens faste kompanjong Bjarte Tjøstheim, har de også reist mye med deres Postkasseshow (Postkasseshow, Postkasseshow) som er et live-show hvor de tar imot spørsmål fra publikum – ikke så ulikt “Hvorfor Det?”, faktisk. 

Foto: NRK

Stiller med både utdannelse og livserfaring

Konseptet til “Hvorfor Det?” går ut på at Torgersen og hans gjest svarer på spørsmål fra salen. For de litt yngre i publikum som ikke kjenner til Trond-Viggo fra før av, kan vi opplyse om at han, i tillegg til å være en NRK-institusjon, er utdannet lege og har blant annet vært Barneombud. Samlet har de 103 år med livserfaring og stiller derfor sterkt når det gjelder å svare på det nordnorske publikums spørsmål.

I løpet av tiden Trond-Viggo har opptrådt med “Hvorfor Det?”, har han svart på utallige spørsmål. Forrige gang de var nordpå ble publikum oppfordret i forkant til å unngå de mest åpenbare og klisjefylte spørsmålene. Så hva om Tromsø faktisk klarer å overraske Trond-Viggo og Tore med et ”Wow!”-spørsmål som ingen av de glemmer? Det får vi vite den 9. februar. Det er fortsatt ledige billetter, så man har fortsatt muligheten til å få med seg dette. “Hvorfor Det?” har blitt sendt på NRK flere ganger, så det er liten tvil om at dette er underholdning på aller høyeste nivå.

Tore, Trond og Tromsø

På forrige besøk stilte Midnattsolposten med en del Tromsøbaserte Dilemmas. Det blir spennende å se om Tore har det samme, ambivalente forholdet til Troms som broren hans har. I tillegg stiller vi med helt ferske, spesialtilpassede Tore-og-Trond-Viggo-i Tromsø-Dilemmas.

 

Vi sees på Driv den 9. februar!

NB: Arrangementet har 18-årsgrense.

Publisert på: 
03/02/2018 - 21:43
Sist endret: 
05/02/2018 - 15:49