Svett fest på Kraft

Sist lørdag var det duket for årets treningsevent "SvettpåKraft". Kanonball, meditasjon, zumba og foredrag om mat, kropp og trening var bare noe av det man kunne delta på hos Kraft sportssenter.

Startskuddet gikk med felles oppvarming til fengende toner og latter i flerbrukshallen. Deretter kunne deltakerne velge mellom 25 ulike aktiviteter fordelt på drøyt fem timer. Gruppetimer, workshops og foredrag preget timeplanen for dagen. Vi tok en prat med avdelingsleder Bjørn Olav Kufaas Brækkan og spurte hva som er tanken bak «SvettpåKraft»:

– Vi har alltid hatt ett eller to store arrangementer i året for medlemmene. Nå hadde vi lyst til å sette sammen et bredt program hvor du kan plukke ulike typer treningsformer eller foredrag. Treningsgleden er viktig. Inspirasjonen, motivasjonen. Vi har jo mange ting som du ikke finner på timeplanen til daglig, men som bare kan være artig å oppleve. Så det er for å gi noe ekstra både til medlemmer og andre.


Også i klatrehallen var det aktivitet denne dagen. 

Nye Kraft åpnet i oktober 2017 og ligger i nytt bygg ved siden av gamle Kraft. Brækkan forteller at det har vært en stor økning i antall medlemmer:

– Nå er det over 2800 medlemmer, ca. 500 flere enn på samme tid året før. Det som er gøy er at de aller fleste vi rekrutterer nå er studenter. Vi hadde kanskje trodd at det var flere andre som skulle oppdage Kraft, men det har vist seg at andel studenter har økt. Det har vært veldig godt å se at vi treffer, sier han.


God trening krever også introduksjon.

 

Vi hørte med to av dagens deltakere hva de syntes om dagen:

– Veldig bra, sier Mikel Moriana Armendariz, som er en tidligere UIT-student. Han legger til at han også er svært fornøyd med det nye Kraft.

Hanne Dahl Vonen er også fornøyd:
– Jeg synes at dagen var bra, og at Kraft kunne tilby et variert og spennende treningstilbud. Samtidig som de nye lokalene er kjempefine, sier hun. 

 

 

Publisert på: 
12/02/2018 - 11:11
Sist endret: 
14/02/2018 - 10:27