Dette skjer i høst!

Nye og gamle studenter har endelig kommet seg på plass i Tromsø. Her følger oversikt over høsten på Studentsamfunnet Driv!

Årets program er startet, og flere lokale Tromsø-band skal fylle scenene på Driv dette semesteret. Driv har vært kjent for å være med å bygge opp nordnorske stemmer, som blant annet Sondre Justad og Dagny, som startet sin karriere på Isbjørn Scene med 150 stykker i salen. 

– Vi er veldig stolte over høstens program, der vi kan presentere flere av de mestselgende norske rapartistene gjennom tidene til et av de hotteste navnene innenfor samisk elektropop, ISÀK. Videre har vi hørt på hva studentene vil ha og booket blant annet Joddski og RSP & Thomax, som spilte på Driv for ett par år siden, sier Ildri Jørgensen, PR - og markedssjef ved Studentsamfunnet Driv.

Her er høstens program: 

 • Lemaitre (DebutUKA 2018), 19. august
 • Virkelig, 15. september
 • Frøkedal, 11. oktober
 • Joddski, 13. oktober
 • Fay Wildhagen, 1. november
 • Inge Bremnes, 2. november
 • Hausner, 9. november 
 • Janove, 16. november
 • RSP & Thomax, 17. november
 • Amanda Delara, 22. november
 • ISÀK, 30. november
 • TRKR, 8. desember
 • BigBang, 15. desember 

 

For flere arrangementer; se vår kalender på forsiden! 

 

Publisert på: 
16/08/2018 - 22:09
Sist endret: 
16/08/2018 - 22:09