Her vinner Beatrice Meland Bremnes.

Bildeserie fra Lederjakten 2018

Onsdag 17.Oktober arrangerte studentorganisasjonen Start UiT, Lederjakten for 7.gang. Lederjakten er en konkurranse for studenter på UiT, der de skal kåre UiTs beste leder. Etter en lang søknadsprosess var det 40 spente deltagere som møtte opp på The Edge. 

Deltagerene ble delt inn i team, og gjennom hele dagen skulle de løse forskjellige caser hos bedrifter i Tromsø, NNL, Remiks, Norges Sjømatråd, The Edge og Sparebank1 Nord-Norge. Hver deltager fikk mulighet til å være leder på hver sin case, der de skulle bli vurdert på bakgrunn av sine lederegenskaper. 

Finalen i Lederjakten ble holdt på The Edge der de 4 beste gjennom hele dagen ble valgt ut som finalister. De 4 heldige finalistene ble Martin Myrland, Beatrice Meland Bremnes, Marius Lundegaard og Kjell-Petter Hetland. Finalistene måtte gjennom en intens og utfordrende utspørring på scenen av banksjef Lars Nymo Trulsen og hotelldirektør Øyvind Alapnes. Her fikk finalistene ulike scenarioer og spørsmål som de måtte svare på strak arm. Til slutt var det Beatrice Meland Bremnes som stakk av med seieren, og som kan kalle seg UiTs beste leder. 

Det var en rørt og overrasket Beatrice som ble kåret som vinner av Lederjakten, og som vant et lederutviklingsprogram av NNL. Beatrice har gjennom dagen vist sine egenskaper og evner som en god leder, som vil utvikles når hun skal delta på programmet «Ledelse i front». 

 

Publisert på: 
20/10/2018 - 16:28
Sist endret: 
20/10/2018 - 16:28