Vi leter etter nye journalister, videojournalister og fotografer!

Vi søker nye tilskudd til redaksjonen!

Vi søker etter helt ferske og erfarne folk som vil jobbe med media. Du må være selvstendig og strukturert, samtidig som du liker å jobbe i team. Du må gjerne ha flere kjerneområder du brenner for. 

Vi ønsker å tilby deg engasjement i studentavisa hvor du får mulighet til å ta del i en redaksjonell hverdag. Du får muligheten til å øke din journalistfaglige kompetanse og fordype deg i det du synes er spennende og interessant. Du kan få kurs og opplæring innenfor relevante temaer etter hva du ønsker å jobbe med. Vi er et godt springbrett for de som ønsker å jobbe videre i media.

Hos oss får du muligheten til å prøve ut nye ideer og være en del av et nytenkende fellesskap. Du får sette dagsorden i regionens eneste primære talerør for og av studenter tilknyttet Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet. 

Spørsmål om stillingen og/eller kortfattet søknad og CV sendes til redaktør Maren Irene Gåre Bakkevoll. Vi tar i mot søknader fortløpende.

Kontakt: midnattsolposten@gmail.com/ 99454296

Vi ser frem til å høre fra deg! 

 

Publisert på: 
01/02/2019 - 14:30
Sist endret: 
01/02/2019 - 14:30