Bigbang på Driv 9. desember

Perfekt sesong­avslutning med Bigbangs tradisjonelle jule­konsert

Studenthuset Driv avslutter sesongen med et av landets sterkeste liveband - Bigbang gjorde stor suksess i Tromsø!

Bigbang på Driv 9. desember

Bigbangs tradisjonelle juleturne gir publikum over hele landet et perfekt avbrekk i gave- eller eksamenståken. BigBang blir ofte omtalt som et av Norges beste liveband og tilskuerne på Driv lørdag 9. desember kan trolig bekrefte dette. Både på gulvet og galleriet var det fult av tilskuere, dog med et litt større aldersspenn enn de tradisjonelle studentkonsertene på Driv ellers i året.

Bigbang på Driv 9. desember

Lørdagens konsert markerte sesongavslutningen på Studenthuset Driv, så da passer det bra å gå ut med et smell. For, med hit etter hit engasjerte bandet og vokalist Øystein Greni hele lokalet til både allsang og synkronhopping. Det skal jo vanskelig gjøres å ikke synge med når Greni retter mikrofonen mot publikum under Girl in Oslo eller introduserer Wild Bird med oppfordring om nettopp allsang. Videre gir Saturn Freeway oss akkurat den feelgood-stemingen vi fortjener i eksamensrushet, mens Isabel tar oss med ned i tempo og man blir lett revet med av Grenis innlevelse på scenen. Ellers bestod setlista av kjente låter som I Don’t Wanna og Oslo Bowl. Man trenger ikke være mangeårig fan av bandet for å kose seg under denne typen konsert, for energien setter seg umiddelbart i hele lokalet. På hvert sitt vis nyter hver eneste publikummer den solide opplevelsen det er å se et av Norges beste liveband på scenen.

Bigbang på Driv 9. desember

Avslutningsvis får vi til og med et stage-dive under To The Mountains, og er det noe Driv kan, så er det å ønske Greni velkommen til det fjellstødige publikummet.

Bigbang på Driv 9. desember

Hele bandet, bestående av Øystein Greni på vokal og gitar Olaf Olsen på trommer og Nikolai Eilertsen på bass. Juleturneen fortsetter ut desember og avsluttes på Sentrum Scene 16. desember.

 

Det eneste minuset med denne kvelden var Drivs egen garderobeløsning. Så vidt undertegnede kunne se, var det kø nesten hele kvelden. Køen strakte gjennom halve konsertlokalet, og når man først kom frem hadde ikke lov til å ta inn noe annet enn jakker. Publikum oppfordres heller til å gjemme sekker og annet i lokalet, noe som undertegnede synes er svært upraktisk og risikabelt. Det kan være flere som opplevde å få konsertopplevelsen litt spolert fordi man måtte bruke flere låter på å få hengt fra seg klær, hvorpå man enten må risikere å få frastjålet sekken, eller må bære den under konserten.

 

Publisert på: 
11/12/2017 - 16:03
Sist endret: 
13/02/2018 - 11:21