God stemning før showet: Roy-Arne Johannessen og Torgeir Bryge Ødegården. Foto: Amalie Seljenes

Nært, personlig og hysterisk!

Komiker og ingeniør Torgeir Bryge Ødegården traff nerven hos publikum i et fullsatt Bryggeri 13 torsdag kveld.

Ødegården hadde en tilstedeværelse på scenen som førte til at latteren satt løst. Det var tydelig at tittelen på showet henvendte seg særlig til den yngre del av byens befolkning, da det var et relativt ungt publikum. 

Gjennom showet ble det tatt opp flere ulike temaer, men den røde tråden var tydelig. Med hjelp av en masse selvironi og egne erfaringer belyste komikeren hvilke utfordringer vi alle møter på i streben etter å være den beste versjonen av oss selv.

Han var innom både arbeidsliv, skolehverdag, sosiale medier, reise, forhold og familie – altså noe som enhver kan relatere seg til. Nettopp derfor traff Ødegården så godt med sine poeng; publikum kunne kjenne seg igjen i de ulike situasjonene Ødegården spøkte rundt. 

Komikeren var ikke ute etter å ta «Generasjon Prestasjon». Den som fikk gjennomgå mest under showet var nok han selv da han overhodet ikke holdt tilbake på bruken av selvironi. 

Fra spøk til alvor, mellom de humoristiske poengene kom Ødegården med noen velvalgte ord: 

«Livet går opp og ned og livet blir ikke alltid slik som man har planlagt»

God stemning

Stemningen var god, helt fra man kom inn i lokalet til Ødegården takket for seg. Velkomstkomitéen, med Roy-Arne Johannessen i spissen, tok oss godt imot allerede i døra. Dette var en av de siste forestillingene i regi av Nordnorsk Scenekompani for i år, og da var det ekstra stas med utsolgt show. 

 

Publisert på: 
16/11/2018 - 15:40
Sist endret: 
19/11/2018 - 17:40