Johannessen garanterer vanvittig god stemning! Foto: Lunheim Standupforening

Hva skjer andre juledag, Roy-Arne Johannessen?

26. desember er det igjen duket for standup på Bryggeri 13. Det er ingen ringere enn Roy-Arne Johannessen som skal sette i gang lattermusklene. Vi har tatt en prat med mannen bak showet «Romjuls-standup-spesial»

I regi av Nord Norsk Scenekompani og Lunheim Standupforening arrangeres det romjuls-standup på Bryggeri 13. Den som skal underholde er ingen ringere enn en tidligere UiT student, Roy-Arne Johannessen. Showet varer rundt en og en halv time inkludert pause. Det selges 115 billetter, og det er egne studentpriser.


Foto: Lunheim Standupforening

Romjuls-standup-spesial

Dette er første «solo-forestilling» for den lokale komikeren, og det blir første show hvor han skal stå helt på egne skranglete ben. Ellers ryktes det at dette blir en forestilling der vi kan forvente oss de beste og artigste vitsene og historiene Johannessen har på lager, samtidig som det kan dukke opp noe «nytt» materiale. 

Uten å røpe for mye, kan Johannessen avsløre at temaet utdanning vil være en rød tråd gjennom forestillingen. Han vil blant annet snakke om hvordan yrke og den utdannelsen vi har ofte er med på å definere oss som mennesker. Selv tenker Johannessen, som er utdannet jurist ved UiT, at selve yrket og utdannelsen er en veldig liten del av hvem han er som person og at vi som mennesker består av mange ulike «deler». Han ser også humoren i at den utdanningen vi har eller det yrket man jobber i, har mye å si for vår identitet.

– Ofte er det kanskje litt tilfeldig hvilket yrke man ender opp med, og båten blir litt til mens man ror, og nettopp derfor er akkurat dette ganske interessant, sier Johannessen.

Standup m/ Roy-Arne Johannessen

Dato: 26. desember

Tid: 19:00

Sted: Bryggeri 13

Det er egne studentpriser. 

Når julefreden har senket seg…

– Når det blir andre juledag er man kanskje litt smålei av rolige dager og julemat, og vil finne på noe sosialt ute; da kan det å dra på show være tingen. Enten du har kommet hjem til jul eller kanskje er «stuck» i Tromsø denne julen og gjerne skulle vært hjemme, er du hjertelig velkommen til Bryggeri 13 og «Romjuls-standup-speisial», forklarer Johannessen. 

 

 

 

 

Publisert på: 
23/12/2018 - 14:48
Sist endret: 
23/12/2018 - 17:20