Sport

Sport:

Cheerleading er mer enn å rope ”heia!”

Midnattsolposten fikk være med Trailblazers på trening. De gjorde det helt klart at de er mye mer enn bare «duske-damer».
Midnattsolposten prøvde klatring:

– Man holder livet til hverandre i hendene

Klatring har tradisjonelt vært sett på som en sport for de frie og franke, som ikke lar seg skremme av oppkuttede hender, skitne klær og vonde føtter. En torsdag i juni ble redaktøren av Midnattsolposten tatt med på en syv timers tur, opp 140 meter, for å se hvorfor klatring har blitt en livsstil for så mange. 
Uvær, Magnus
Idrett som livsstil

CrossFit: Når idretten ble livet

Hva skjer når du tar trening og omgjør den til livet ditt? Det kan Magnus svare på.
SPORT

Klar for bamsekamp

21.april samles hockey-miljøet i Tromsø til en felles kamp – for heder, ære, og viktigst av alt; for barnekreftavdelinga på UNN.

Svett fest på Kraft

Sist lørdag var det duket for årets treningsevent "SvettpåKraft". Kanonball, meditasjon, zumba og foredrag om mat, kropp og trening var bare noe av det man kunne delta på hos Kraft sportssenter.
Topptur

Trygghet på topptur

Boka fra Troms har solgt nesten 10.000 eksemplarer på både norsk og engelsk siden den kom ut i 2010. Nå finnes den i ny og revidert utgave.

Rein idrettsglede under Studentlekene

Studentlekene i Tromsø 2016 blei ein knakande suksess, og no har byen fått enda ein sjanse til å ta studentidretts-Noreg med storm. Elisabeth Kristensen og Nikolai Figenschau sit i styret for Studentlekene 2018, og er allereie i full gong med planlegginga til arrangementet som går av stabelen i mars 2018.

En sniktitt på Kraft II

I sommer var Midnattssolsposten på omvisning på det nye Kraft sportssenteret. Større treningsareal, ny flerbrukshall, egne treningssaler, og undervisningsrom er noe av det Kraft II vil tilby.
Tromsøstudentenes Idrettslag

TSI ønsker deg på laget!

Nytt studentår – nye muligheter! Du lurer kanskje på hvorfor nettopp et idrettslag er den rette plassen å engasjere seg som student?